Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Speurtocht, kinderfeestje en activiteiten

Activiteiten voor kinderen in 's-Graveland

Bron: NatuurmonumentenSpeurtocht voor elke leeftijd

Wil je eens wat anders dan een saaie wandeling en houd je van een uitdaging? Kom dan naar ons bezoekerscentrum en volg een spannende speurtocht in het bos! 

Bekijk alle speurtochten

Kinderfeestje in de natuur

Heb je iets te vieren? En houd je van de natuur? Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Dan geef je toch gewoon een feestje bij het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek! Je gaat samen met je ouders en vriendjes en vriendinnetjes met een spannende speurtocht op stap.

Bekijk alle kinderfeestjes

Fotograaf: Janko van Beek

Activiteiten met de boswachter en Wilde Buiten Dagen

Ga met de boswachter op pad in het bos bij het bezoekerscentrum. We organiseren in elk seizoen activiteiten en Wilde Buiten Dagen voor kinderen en gezinnen. 

Naar de activiteiten en Wilde Buiten Dagen

Rond het bezoekerscentrum

Leen 's zomers een schepnetje bij de balie in het bezoekerscentrum en ontdek de waterpoel met zijn fascinerende waterbeestjes. Je kunt natuurlijk ook lekker uitrazen in Speelnatuur van OERRR  of picknicken.

Tentoonstelling over Gooi en Vechtstreek

Ontdek wat je allemaal kan doen in de Gooi en Vechtstreek. Luister naar het verhaal van een chique freule over de buitenplaatsen. Doe het muggenvangspel, vang een vis of doe de vogelgeluidenquiz. In de interactieve wand kun je je natuurvondst of natuurfoto achterlaten.

word nu lid