Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Dwingelderveld

Horeca

Bezoekerscentrum Dwingelderveld

Tijdens de herinrichting van het Bezoekerscentrum heeft ook de koffiehoek een metamorfose ondergaan. Na een wandeling kun je er even lekker bijkomen met een kopje koffie, thee of een biologisch sapje in de nieuwe loungebanken. Verder liggen er diverse snacks: koeken, chocoladerepen van Tony's Chocolonely, Oma's Snoep in  verschillende smaken. Zin in chips? Neem een lekker zakje biologische chips van Go Pure. Afrekenen doe je bij de ontvangstbalie. Alles is zelfbediening, net als thuis kun je gewoon een lekker gekoeld sapje uit de koelkast pakken: appelsap, sinasappelsap, aardbei-appel en nog veel meer bijzondere smaken. In de koffiehoek ligt veel foldermateriaal, magazines en boeken om je te oriënteren op de omgeving of je te verdiepen in de soortenrijkdom van Nationaal Park Dwingelderveld. 

Bron: Natuurmonumenten

Theehuys Anserdennen

Het theehuys Anserdennen mag je zeker niet missen als je de witte wandelroute volgt. Koffie, thee met iets lekkers erbij, of een heerlijk broodje met een sapje, het kan er allemaal. En je zit op het terras midden in het bos en geniet van de natuur. 

Nationaal Park Dwingelderveld, Anserdennen, Dwingeloo, Drenthe, Nederland, EuropaFotograaf: Andries de la Lande CremerBron: Natuurmonumenten

 

 

word nu lid