Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Veluwezoom

Vergaderen in de natuur bij BC Veluwezoom

Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving voor uw bijeenkomst? Bezoekerscentrum Veluwezoom biedt u een sfeervolle vergaderruimte op een prachtige locatie midden in het groen.

Op een steenworp afstand van Arnhem en de A12 ligt Nationaal Park Veluwezoom. Het gebied kenmerkt zich door de hoogteverschillen met  indrukwekkende vergezichten over glooiende heidevelden. Wij bieden u een vergaderruimte in een unieke omgeving inclusief alle service om van uw bijeenkomst een succes te maken. De informele setting van deze Edelhertzaal maakt dat iedereen zich snel thuis voelt en biedt daardoor ruimte voor frisse ideeën.

Door de geweldige locatie is een uitstapje makkelijk in te passen in uw dagprogramma. Te denken aan een wandelexcursie onder leiding van een ervaren gids van Natuurmonumenten, een sportieve break bijvoorbeeld op de fiets of door op eigen gelegenheid één van de gemarkeerde routes te wandelen.

Inclusief

  • Een interactief touch screen voor al uw presentaties
  • Gratis WiFi
  • Flip-over met stiften, eventueel digitaal
  • Goede bereikbaarheid met de auto
  • Gratis parkeervoorzieningen
  • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer

Zaalcapaciteit

Maximaal 25 personen in vergaderopstelling
Maximaal 40 personen in theateropstelling

Catering

De catering kan worden verzorgd door onze partner Brasserie Veluwezoom. Zij bieden uitgebreide vergaderarrangementen aan maar maatwerk is ook mogelijk. Heeft u een kleiner budget? Het is ook mogelijk uw eigen lunch mee te nemen.

Download brochure

In onze brochure vindt u alle informatie over de vergaderruimte.

Prijzen

Huur Edelhertzaal 1 dagdeel: € 125,-
Huur Edelhertzaal 1 dag: € 240,-

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in onze sfeervolle vergaderruimte? Ons team staat van dinsdag tot en zondag tussen 10.00u en 17.00u klaar om u telefonisch te woord te staan via T (026) 49 79 100 of stuur een e-mail naar b [dot] veluwezoom [at] natuurmonumenten [dot] nl

word nu lid