Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Bedrijfsuitje in De Wieden

Voor uw teamdagen of vergaderingen organiseert Bezoekerscentrum De Wieden graag een Wiedendag op maat. Vanuit onze vergaderlocatie en groepsruimte De Holken vaart u zo per fluisterboot de prachtige natuur van De Wieden in.

Bedrijfsuitje in De Wieden

Bedrijfsuitjes in De Wieden

Voor uw teamdagen of vergaderingen organiseert Bezoekerscentrum De Wieden graag een Wiedendag op maat. Vanuit onze vergaderlocatie en groepsruimte De Holken vaart u zo per fluisterboot de prachtige natuur van De Wieden in.

Vaarexcursies

Vanaf april t/m oktober kunt u bij Bezoekerscentrum De Wieden terecht voor een vaartocht met één van onze fluisterboten, de 'Zwarte Stern' en 'Aalscholver'.

Een deskundige schipper/natuurgids brengt de groep naar de mooiste plekjes in Nationaal Park Weerribben - Wieden. Zoals bijvoorbeeld Dwarsgracht, de eendenkooi of de mooie kolkjes bij Belt-Schutsloot.

De groepsvaartochten kun je direct hier boeken

Meer informatie:

  • Maximale groepsgrootte per boot is 24 personen.
  • Vanwege de natuurbeleving varen we met open boten. Trek warme kleren aan en houd rekening met een regenbui. Er zijn geen voorzieningen aan boord!

Wandelexcursies

Tussen het vergaderen door kunt u een heerlijke wandeling maken langs het vlonder- of laarzenpad. En voor extra verdieping en uitleg over het gebied kan een van onze kundige natuurgidsen de groep vergezellen. Op deze manier krijgt u meer achtergrond informatie over de flora en fauna in De Wieden en de rijke cultuurhistorie van het gebied.

Watertoren

Een bezoekje aan de watertoren in Sint Jansklooster is zeker aan te raden tijdens het teamuitje of de vergaderdag. De watertoren heeft een spectaculaire trap die de bezoekers omhoog leidt naar een  hoogte van 45 meter. Eenmaal boven geven vier vensters een prachtig uitzicht van 360 graden over Nationaal Park Weerribben – Wieden.

De Holken

Ontvangst- en vergaderruimte De Holken bij bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster is de ideale plek voor een bedrijfsuitje, vergadering of teamdag. De ruimte is in zijn geheel te huur.

Zaalcapaciteit:

  • Maximaal 25 personen in vergaderopstelling
  • Maximaal 50 personen in bioscoopopstelling

Catering

De catering is geregeld met Theeschenkerij De Wieden. Of met Theeschenkerij het Leeuwterveld. U heeft keuze uit een koffiearrangement en/of een heerlijke lunch. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met de cateraars.

Overige activiteiten

Bent u op zoek naar andere leuke activiteiten tijdens uw teamdag of bedrijfsuitje? Dan kunt u ook bij ons terecht voor avontuurlijke activiteiten zoals bush-craft, boogschieten, klimmen aan een touwladder, kickbiken of verschillende teamspelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Interesse in een bedrijfsuitje of teamdag in De Wieden?

Bel voor de mogelijkheden en een offerte op maat met bezoekerscentrum De Wieden, T (0527) 205660 of stuur een mail naar [email protected].

 

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo