Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Bezoekerscentrum De Wieden zoekt enthousiaste vrijwilligers!

30 januari 2019 | Katrien de Jong

Bezoekerscentrum De Wieden van Natuurmonumenten in Sint Jansklooster zoekt vrijwilligers die graag actief willen zijn in het mooie natuurgebied De Wieden.

vrijwilligerswerk in De Wieden

Bezoekerscentrum De Wieden van Natuurmonumenten in Sint Jansklooster zoekt vrijwilligers die graag actief willen zijn in het mooie natuurgebied De Wieden.

Bezoekerscentrum De Wieden

Dit bezoekerscentrum is één van de poorten van Nationaal Park Weerribben-Wieden en ontvangt jaarlijks circa 90.000 bezoekers. Bij het bezoekerscentrum zijn er ruim 80 enthousiaste vrijwilligers actief zoals bijvoorbeeld voorlichting geven aan bezoekers in het bezoekerscentrum, bezoekers ontvangen in de watertoren in Sint Jansklooster, het onderhouden van de tuinen rondom het centrum, begeleiden van natuuractiviteiten voor schoolkinderen. 

Diverse vrijwilligersfuncties

Wil jij het visitekaartje van het bijzondere gebied De Wieden zijn? Vind je het leuk om voorlichting en informatie te geven aan bezoekers? Meld je dan aan!  We zijn op zoek naar balievrijwilligers, torenwachters en school/jeugdvrijwilligers.

Wat heeft Natuurmonumenten jou te bieden?

  • Een werkplek in een van de mooiste gebieden van Overijssel
  • Uitdagend werk bij een organisatie met een breed maatschappelijk draagvlak
  • Een vast contactpersoon per vrijwilligersgroep
  • Een onkostenvergoeding voor vervoer
  • Een vrijwilligerspas voor korting op producten van Natuurmonumenten

Interesse?

Heb je interesse in één van de genoemde vrijwilligersfuncties? Laat het ons gauw weten.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden of voor meer informatie mailen of bellen naar Kristel van Biesen, coördinator vrijwilligerswerk van Bezoekerscentrum De Wieden, [email protected] of T 0527 - 205664.

 

Katrien de Jong
logo