Ga direct naar inhoud
Nieuws

Bijzondere vaartochten in De Wieden

25 juli 2022

Proef de sfeer van De Wieden. ‘s Morgens vroeg en ’s avonds beleef je het water anders. Er zijn deze zomer drie bijzondere vaartochten met de open fluisterboot.

ochtend vaartocht

Stiltetochten

Op zondagochtend kun je eens per maand mee met een stiltetocht. Tijdens deze tocht zet je al je zintuigen open. Het zijn unieke ontspannende tochten, je beleeft de rust op het water. De stilte vaartochten zijn op  31 juli, 28 aug, 25 sept en 30 okt. Meer informatie vind je hier.

Avondtochten kleurrijk avondlicht

Ook ’s avonds kun je mee met de fluisterboot. Laat je verrassen door de natuur en de bijzondere avondsfeer op het water. Dompel je onder in de schoonheid  van De Wieden. Een relaxte tocht met leuke info.  De vaartochten kleurrijk avondlicht zijn er elke donderdagavond in juli en augustus. Meer info vind je hier.

Volle Maan vaartochten

Op het water zien hoe de zon onder gaat en de volle maan opkomt. Dat kan tijdens de Volle Maan tocht. Geniet van de avond, de ruimte en het ruisen van het riet. Een unieke kans om de bijzondere nachtelijke sfeer in De Wieden vanaf het water te beleven! Tijdens de volle maan op 12 aug en 10 sept. kun je mee het water op met de fluisterboot. Hier vind je de informatie over deze unieke tochten.

Gevarieerd programma aan activiteiten overdag

Naast deze vaartochten op bijzondere momenten is er bij Bezoekerscentrum De Wieden een gevarieerd programma met vaarexcursies en andere activiteiten overdag . Voor de vaarexcursies is vooraf reserveren gewenst om zeker te zijn van een plekje aan boord.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden bij de gewenste datum in de activiteitenkalender van Bezoekerscentrum De Wieden.