Nieuws van de boswachter

Word jij vrijwilliger bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld?

12 december 2016 | Lian Flikkema

Word jij vrijwilliger bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld?

Word jij vrijwilliger bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld?

Wat doen de vrijwilligers?

Ruim 65 vrijwilligers zorgen voor een warm welkom van de bezoekers. Ze geven tips over hoe je de natuur en het Nationaal Park het best kunt beleven. Ze nemen je mee op excursie of organiseren OERRR activiteiten voor kinderen. Er is ook een tuinteam die de vlindertuin en de speelnatuur bij het centrum onderhoudt. Bovendien zijn er vrijwilligers die evenementen organiseren en begeleiden. Het is ook de bedoeling dat er een evenemententeam voor heel Zuid-Drenthe komt. Deze vrijwilligers organiseren evenementen en activiteiten in bijvoorbeeld Mantingerveld, de schaapskooi in Lhee of Landgoed de Klencke.

Vrijwilliger bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld

Speciale informatieavond

Denk je erover om vrijwilliger te worden? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst bij de coördinator vrijwilligerswerk Tineke Bouwmeester (email: [email protected] ), (tel.06-12 09 01 13). De informatieavond wordt gehouden in het Bezoekerscentrum, Benderse 22 te Ruinen.

Arbeidsvoorwaarden

Het Bezoekerscentrum biedt een gezellige werkomgeving, goede begeleiding, opleiding en veel ruimte voor eigen initiatieven. Vrijwilligers krijgen onkostenvergoeding voor vervoer en een vrijwilligerspas voor korting op producten en activiteiten van Natuurmonumenten.

Bezoekerscentrum Dwingelderveld
boswachter Lian
Lian Flikkema

boswachter communicatie en beleven Zuid Drenthe

logo