Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Ontdek de winterse buitenplaatsen van ’s-Graveland

Ontdek de winterse buitenplaatsen van ’s-Graveland

5 km

Waar

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 11,00
  • Ledenprijs€ 8,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Ontdek de winterse buitenplaatsen van ’s-Graveland

Wandel mee met de boswachter over de buitenplaatsen in 's-Graveland. Deze activiteit, speciaal voor volwassenen, duurt ongeveer 2 uur. Bij terugkomst serveert restaurant Brambergen bij het Bezoekerscentrum een heerlijke kom warme soep.

Wandel langs natuur en cultuur

De ’s-Gravelandse buitenplaatsen kennen een boeiende geschiedenis. Wat in de 17e eeuw begon als investering van rijke Amsterdamse kooplieden in ontgonnen heidegebied, groeide door de eeuwen heen uit tot een prachtig historisch natuurgebied met statige landhuizen op parkachtige landgoederen.

Ga mee en ontdek de natuur en de cultuurhistorie op Boekesteyn, Schaep en Burgh en Bantam. De boswachter weet de mooiste plekjes te vinden!

Handig om te weten:

  • Koop van tevoren je tickets online.
  • Honden kunnen niet mee.
  • Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent.
  • Wil je zelf met een groep op pad? Kijk dan bij onze groepsuitjes.

 

logo