Cultureel

Wandelen langs de krokussen van Jagtlust

Wandelen langs de krokussen van Jagtlust

3 km

Waar

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

  Kosten

  Volwassen
  • Normaal€ 8,00
  • Ledenprijs€ 5,00
  Activiteit

  Wandelen langs de krokussen van Jagtlust

  Bewonder de krokussen op de ’s-Gravelandse buitenplaats Jagtlust van dichtbij. Deze wandeling met de boswachter duurt anderhalf uur.

  Wandel mee en ontdek Jagtlust

  De krokussen op Jagtlust zijn elk voorjaar weer een bezienswaardigheid. Het gazon voor de fraaie theekoepel ziet dan paars van deze prachtige voorjaarsbloeiers. Ga mee met de boswachter en ontdek nog meer bijzonders tijdens deze wandeling. Zoals het historische speelhuisje voor kinderen, het hunebed, de grot, het oude landhuis en de '12 apostelen'.

  Wandelen langs natuur en cultuur

  Ontdek buitenplaats Jagtlust waar natuur en cultuur samengaan. Tijdens deze wandeling staan de hoogtepunten centraal, bijvoorbeeld de geschiedenis, de bewoners, bomen of planten. De historische 's-Gravelandse Buitenplaatsen hebben elk hun eigen karakter. Leer ze allemaal kennen!

  Handig om te weten

  • Bij Jagtlust is geen parkeergelegenheid; kom daarom zoveel mogelijk met de fiets. Er is gelegenheid om te parkeren op de kruising van de Oude Meentweg en de Boslaan. Je vindt de Oude Meentweg door in de bocht tegenover de Corverslaan in Noordelijke richting de Oude Meentweg in te rijden. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar Jagtlust.

  • Een kwartier voor aanvang aanwezig zijn.

  • Honden mogen helaas niet mee.

  • Controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur.

  • Voor alle activiteiten geldt deelname uitsluitend na aanmelding en betaling vooraf via de website.

  Wandelen langs de krokussen van Jagtlust

  za. 21 jul. 2018 - 10:45Uitverkocht
  Direct aanmelden