Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Vrijwilligersvacature communicatiemedewerker bezoekerscentrum Oisterwijk

02 december 2019 | Hanneke van de Rakt

Ben jij iemand die gemakkelijk samenwerkt, gevoel heeft voor taal, tekst en weet jij hoe je jouw boodschap goed overbrengt? Leer je gemakkelijk je weg in gebruikersvriendelijke systemen die je helpen onze communicatiemiddelen te maken? Ken je de kneepjes van Facebook en Instagram? Als je dan ook nog hart hebt voor waar Natuurmonumenten voor staat, dan voel jij je vast thuis bij ons.

Welkom

Ben jij iemand die gemakkelijk samenwerkt, gevoel heeft voor taal, tekst en weet jij hoe je jouw boodschap goed overbrengt? Leer je gemakkelijk je weg in gebruikersvriendelijke systemen die je helpen onze communicatiemiddelen te maken? Ken je de kneepjes van Facebook en Instagram? Als je dan ook nog hart hebt voor waar Natuurmonumenten voor staat, dan voel jij je vast thuis bij ons.

Bekijk onze vrijwilligersvacature voor medewerker communicatie.

Interesse?
Stuur een mail met je motivatie en achtergron naar Hanneke van de Rakt op [email protected]. Liever eerst bellen? Van dinsdag t/m vrijdag is het bezoekerscentrum bereikbaar op telefoonnummer 013-5915000.

 

 

Hanneke van de Rakt
logo