Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

OERRR Bushcamp

Droom jij van slapen onder de sterren? Voor deze ene nacht is dat mogelijk in het Oisterwijkse bos!

OERRR Bushcamp

Droom jij van slapen onder de sterren? In de nacht van 21 op 22 juli is dat mogelijk in het Oisterwijkse bos bij Bezoekerscentrum Oisterwijk!

Vorig jaar organiseerden wij deze unieke belevenis voor het eerst. En met groot succes! Zes gezinnen durfden het avontuur in de natuur aan en hebben genoten. Doe jij dit jaar ook mee? Schrijf je snel in want er zijn maar 20 plekken.

We hebben leuke dingen gedaan: kruiden geplukt voor de soep en de thee, vuur gemaakt (en lekker rondom het kampvuur gezeten natuurlijk!), sterren gekeken, gekampeerd, pannenkoeken gegeten en op pad geweest met boswachter Frans Kapteijns. En dit jaar wordt het nog leuker. Bekijk hieronder enkele foto's van vorig jaar en meld je aan.

Tenten bij ven

Onze tenten stonden aan de oever van het Speijckven.

Vuur maken

Om te overleven in het bos, heb je vuur nodig. En dat kan prima zonder aansteker of lucifers! Op het vuur, maakten we thee van eetbare planten en kruiden die we hadden gevonden in het bos.

Sterren

Omdat het vorig jaar bewolkt was, waren er weinig sterren te zien. Daarom heeft de sterrenwacht ons binnen van alles verteld over wat er aan de nachtelijke hemel te zien is. Dit jaar komen ze weer en duimen we natuurlijk voor een schitterende, heldere hemel!

Wakker worden

Wakker worden met zo'n uitzicht. Wie wil dat nou niet?

pannenkoeken

Wanneer je meedoet met het OERRR Bushcamp, hoef je echt niet af te zien! Vorig jaar werden we verwend met zelfgemaakte pannenkoeken (op ons eigen vuur) en dit jaar doen we dat natuurlijk weer.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen
  • Van Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)
  • 013 591 5000
  • [email protected]
  • Vanuit Den Bosch Neem vanaf de N65 Den Bosch - Tilburg de afslag Oisterwijk/Moergestel. Ga bij de vijfde rotonde linksaf (Burg. Vogelslaan). Bij de 2e rotonde rechtsaf (Koningsvaren). Volg nu de bordjes 'Natuurmonumenten' of 'Recreatievoorziening'. Vanuit Eindhoven Neem vanaf de A59 Eindhoven - Tilburg de afslag Moergestel. Volg Oisterwijk. Bij de eerste rotonde in Oisterwijk rechtsaf (Burg. Vogelslaan). Bij de 2e rotonde rechtsaf (Koningsvaren). Volg nu de bordjes 'Natuurmonumenten' of 'Recreatievoorziening'. Vanuit Oirschot Neem vanuit Oirschot de weg Oirschot-Oisterwijk (Oirschotse Baan). Volg in Oisterwijk de bordjes 'Natuurmonumenten'.

logo