Nieuws van de boswachter

Tiengemeten en het Coronavirus

16 maart 2020 | Annette den Dulk

Naar aanleiding van de maatregelen die de regering heeft genomen om te voorkomen dat het Coronavirus zich verder verspreidt, neemt ook Natuurmonumenten maatregelen. Dit betekent dat het Bezoekerscentrum gesloten is t/m 6 april. Ook de activiteiten die gepland staan, gaan niet door. Heb je al ingeschreven voor een excursie die door het virus niet door kan gaan, dan krijg je hiervan bericht van de ledenservice en ontvang je het geld retour. Ook kinderfeestjes en vergaderingen kunnen nu niet plaatsvinden.

tiengemeten

Overige faciliteiten

In de periode t/m 6 april blijven ook de deuren van Herberg Tiengemeten, Gasterij de Gezusters, het Rien Poortvliet museum, Landbouwmuseum Tiengemeten, Infopunt en Speelnatuur gesloten.

Natuur

Het natuurgebied blijft (vooralsnog) wel open voor publiek. We willen je echter wel vragen om zelf verantwoordelijkheid te nemen, zoals bijvoorbeeld niet met een groep af te spreken. In het openbare deel van het bezoekerscentrum kun je terecht voor een toiletbezoek. Ook hangt hier een koffieautomaat.

Pont

De pont vaart conform dienstregeling. Op de pont moet je minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden. Je kunt alleen overvaren met een online pontkaartje. Het is dus niet meer mogelijk om bij de schipper een kaartje te kopen. Een online pontkaartje koop je hier: www.natuurmonumenten.nl/pont. En tot slot: houd je aan de instructies van de schipper.

Annette den Dulk
Annette den Dulk
logo