Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Activiteiten in de zomervakantie in 's-Graveland

Heb je zin om in de vakantie lekker naar buiten gaan? Kom naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland. Vier de zomer!

In de zomervakantie van regio Midden en Noord, zaterdag 8 juli t/m zondag 3 september, zijn we geopend van dinsdag t/m zondag van 10 tot 17 uur. Het bezoekerscentrum en Speelnatuur van OERRR zijn op maandag gesloten.

Adres: Noordereinde 54B, 1243 JJ ’s-Graveland Routebeschrijving

In het bos fladderen de vlinders druk rond en is er van alles te beleven. Ga je mee op watersafari? Kom je een insectenhotel bouwen?! Of ga je zelf op speurtocht? Dat kan natuurlijk ook!

Fotograaf: Janko van Beek

 

Meedoen met activiteiten

Het kan nogal druk zijn in de zomervakantie. We raden je daarom aan op tijd te reserveren via onze website. Heb je nog vragen, bel dan gewoon even met het bezoekerscentrum, T (035) 656 30 80.

Zelf op speurtocht?

Kom naar de balie in het bezoekerscentrum. We hebben voor elke leeftijd een leuke speurtocht:
Kip Tika op natuuravontuur | Kompastocht | Bospret | Zoek de aardkistjes | Alles over speurtochten >>

Speelnatuur van OERRR

Meer dan 0,5 hectare bomen, water, zand, bloemen, modder en beesten. Kom lekker spelen in de speelnatuur van OERRR bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek! Ontdek het zelf: hoe ben jij in het wild? 
Meer over de speelnatuur>>

Geocaching

Ga op pad met je smartphone of gps en zoek de verborgen schatten in het Geogame Park Gooi en Vechtstreek. Je vindt dit geocaching oefenpark naast het bezoekerscentrum.
Meer over het Geogame Park >>

Margheritahoeve, Natuurspeelterrein, Tiengemeten, Zuidhollandse eilanden, Zuid-Holland, Nederland, EuropaFotograaf: Janko van Beek

word nu lid