Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Dwingelderveld

Expositie

De stilte van het Dwingelderveld

Natuurliefhebber en fotograaf Erik Bethlehem exposeert zijn meest bijzondere natuurfoto’s in bezoekerscentrum Dwingelderveld. De foto’s zijn genomen in Nationaal Park Dwingelderveld en laten bezoekers de schoonheid en stilte van het grote natte heidegebied beleven.

Hoe goed ken jij het Dwingelderveld?

De expositie bestaat uit elf prachtige, op canvas afgedrukte, natuurfoto's, een doorlopende film met veel verschillende foto's van Erik Bethlehem en een Dwingelderveldquiz. Wie kan alle afbeeldingen herkennen en benoemen? Wie haalt een 10 als Dwingelderveldscore? Bij de balie van het bezoekerscentrum helpen wij je graag aan alle goede antwoorden. 

Expositie door Erik BethlehemBron: Natuurmonumenten

Leuk voordeel

Natuurmonumenten verkoopt in de winkel van het bezoekerscentrum ook leuke ansichtkaarten met foto's gemaakt door Erik Bethlehem. Word je lid van Natuurmonumenten bij bezoekerscentrum Dwingelderveld, dan ontvang je een leuk setje ansichtkaarten cadeau als extra welkomstgeschenk. Ben je al lid? Dan krijg je korting op de aanschaf van een setje kaarten.  

Volg jij Erik al?

Geniet je ook zo van al die mooie foto's van Erik? Dan kan je hem volgen op Facebook, Instragram en Twitter. 

De rammen van het Dwingelderveld, één van de foto's uit de expositieBron: Natuurmonumenten

Speciale Dwingelderveldlezing

Op 9 november 2017 geeft Erik een lezing bij bezoekerscentrum Dwingelderveld. Hij vertelt onder andere over zijn passie voor fotografie en het Dwingelderveld. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing begint om 19.30 uur. Vooraf aanmelden is nodig. 

Praktische informatie expositie

  • De expositie is van oktober 2017 tot en met maart 2018 te bezichtigen.
  • Locatie: Bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 Ruinen.
  • Openingstijden: tot en met oktober dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur. Van november tot en met maart gesloten op maandag en dinsdag.

 

 

 

 

 

 

 

word nu lid