Waarom vind jij weidevogels belangrijk?

Help ook mee en red de weidevogels, doneer eenmalig:

Zoek hier het IBAN op

Let op! Er opent een nieuw venster. Volg de instructies en dubbelklik op het gevonden IBAN. Kopieer het IBAN en plak het in bij Rekeningnummer.

 

Wat zijn je gegevens?

Bijvoorbeeld 1243 JJ
Je ontvangt een bevestigingsmail.
Machtigen kan vanaf 16 jaar en ouder.Of sms groen naar 4333 en doneer eenmalig drie euro.
 

Met het insturen van dit formulier geef je toestemming aan Vereniging Natuurmonumenten, incassant-ID: NL10ZZZ405167300000, om incasso-opdrachten te sturen naar je bank om eenmalig een bedrag van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Met het insturen van dit formulier geef je toestemming aan Vereniging Natuurmonumenten, incassant-ID: NL10ZZZ405167300000, om doorlopende-incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

red de weidevogels

Samen kunnen we de weidevogels nog redden. Het is belangrijk dat we nú in actie komen en grond aankopen om onze weidevogelgebieden groter te maken. Dan kunnen we ervoor zorgen dat hier niet gemaaid wordt tijdens het broedseizoen. En kunnen we het waterpeil hoog houden en zorgen voor bloemen en dus insecten in de weides, zodat er voldoende voedsel voor de kuikens is.

Met elke gift van € 20 kunnen we 5 m² aankopen. Dus met € 40 is dat al 10 m². Dat schiet op! Elk bedrag is uiteraard welkom.

Alvast hartelijk dank voor je gift!

word nu lid