Ga direct naar inhoud
Overzicht

Kinderfeestjes

 • Tip

  Expeditie van OERRR in de Speelnatuur van landgoed Haarzuilens, bij Utrecht

  Neem de kinderen mee op expeditie in de speelnatuur van landgoed Haarzuilens, onder de rook van Utrecht. Vies worden mag ;-)

 • Tip

  Speurneustocht arboretum Poort Bulten

  De boswachters verstopten in het bomenpark overal kistjes. In elk kistje vind je een paneeltje met opdrachten, activiteiten en spelletjes. Haal de tas op met routekaart en materialen en ga op pad! Alle kistjes gevonden? Dan ligt er een speurneusdiploma voor je klaar.

 • Kinderfeestje

  Boswachter Bootcamp feestje op de Sint-Pietersberg

  Ben je stoer en wil je een avontuurlijk feestje geven? Doe dan de Boswachter Bootcamp met al je vriendjes en vriendinnetjes.

 • Kinderfeestje

  Kinderfeestje in Gooi en Vechtstreek

  Heb je iets te vieren? Houd je van de natuur? En ben je tussen de 4 en 10 jaar oud? Geef dan een kinderfeestje bij het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland! Samen met je familie, vriendjes en vriendinnetjes beleef je een avontuurlijke speurtocht. Na afloop kan je lekker spelen en ravotten in de Speelnatuur van OERRR!

 • Kinderfeestje

  Boswachter Bootcampfeestje Dwingelderveld (6-8 jaar)

  Ben je jarig en wil je een feestje vieren in de natuur? Kom naar het Dwingelderveld! Voor elke leeftijd is er een gepast feestje. Het boswachter bootcampfeestje van OERRR is lekker buiten en voor kinderen tussen 6 en 8 jaar.

 • Kinderfeestje

  Boswachter Bart Dwingelderveld (8-10 jaar)

  Boswachterfeest
  Word een echte boswachter tijdens het feestje van boswachter Bart. Met een kaart en opdrachten ontdek je wat een echte boswachter allemaal doet. Zoek maar eens naar diersporen en gluur naar een dier met de verrekijker. Na afloop krijg je een echt boswachtersboekje cadeau.

 • Vrijwilligersvacature

  Begeleider kinderfeestjes gezocht bij Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Bosgeheimen, Expeditie Woesj, Bootcamp.. Krijg jij energie van een groepje enthousiaste stuiterballen mee de natuur in te nemen tijdens een verjaardagsfeestje? Dan ben jij misschien wel dé persoon die de jarige en zijn of haar vriendjes een heerlijk feestje bezorgt en de natuur laat beleven . Je werkt in een gezellig en goed draaiend team en op een schitterende plek.

 • Kinderfeestje

  Kinderfeestje op de Belevenisboerderij Schieveen

  Ben je jarig geweest of binnenkort jarig? Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en vier je verjaardagsfeestje bij de schapenboer vlakbij Rotterdam! Vanaf 2024 hebben we een nieuw feestje voor kinderen van 7-10 jaar!

 • Tip

  Kinderfeestje op landgoed Egheria

  Struin op landgoed Egheria als tovenaar door het bos en beleef onderweg de spannendste avonturen! Natuurmonumenten en Pannenkoekhoes De Stroper organiseren samen dit kinderfeestje in de natuur. Bij het Pannenkoekhoes krijg je een plattegrond, uitleg en alle toverbenodigdheden. Na afloop krijg je een pannenkoek met ranja en een ijsje.

 • Op pad met kinderen

  Kinderfeestjes bij bezoekerscentrum Veluwezoom

  Vier je kinderfeestje bij bezoekerscentrum Veluwezoom! Dicht bij Arnhem. Je kunt kiezen uit verschillende 6 kinderfeestjes voor kids van 4 tot en met 13 jaar!