Ga direct naar inhoud
Overzicht

Vergaderlocaties

 • Vergaderen

  Top 3 locaties voor vergaderen aan het water

  Beleef deze zomer vergaderingen aan het water in de natuur. Ideaal voor teambuilding, effectieve meetings of heisessies. Welke locatie ga jij reserveren?

 • Vergaderen

  Vergaderen bij de Keuken van Hackfort

  Ontdek Landgoed Hackfort voor jouw volgende bijeenkomst te midden van de natuur. Vergader met 2 tot 100 personen in het historische koetshuis of het unieke kasteel en laat je inspireren door de rust en schoonheid van deze bijzondere locatie.

 • Vergaderen

  Vergaderen in Jachtslot Mookerheide

  Vergaderen op Landgoed Mookerheide: Natuurlijk, Inspirerend, en Nabij Nijmegen! Ontdek de warme gastvrijheid, heerlijk eten en drinken, en uitstekende faciliteiten in het unieke Jachtslot.

 • Vergaderen

  Vergaderen in de Stalzaal - Haarzuilens

  Ontdek de perfecte vergaderlocatie te midden van de natuur bij Haarzuilens. De sfeervolle stalzaal van 120 vierkante meter naast de zorgboerderij, biedt plaats aan 10 tot 55 gasten en je geniet van catering door Gasterij Wielrevelt, met de mogelijkheid tot lunch in het restaurant of op het privéterras bij de zaal.

 • Vergaderen

  Duurzaam vergaderen bij Weidevol in Zwartsluis

  Vergaderen bij Weidevol in Zwartsluis levert altijd inspiratie op. De locatie is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer vanuit o.a. Zwartsluis, Zwolle, Meppel en omstreken.

 • Vergaderen

  Duurzaam vergaderen bij De Carolinahoeve op De Veluwezoom

  Op een half uur rijden van Arnhem kun je midden in de bossen, omringd door Schotse hooglanders vergaderen. Bij De Carolinahoeve vergader je midden in de natuur en wandel je in de pauze door het Nationaal Park Veluwezoom.

 • Vergaderen

  Vergaderen bij Smeerling in het Dal van de Ruiten Aa

  In het Dal van de Ruiten Aa in de provincie Groningen ligt Gasterij Natuurlijk Smeerling. Hier kan je rustig vergaderen in een Authentieke Saksische Boerderij. En in de pauze geniet je niet alleen van het natuurgebied Ruiten Aa, maar ook van heerlijke lokale gerechten die zoveel mogelijk worden bereid met biologische producten.

 • Vergaderen

  Duurzaam vergaderen in Haarle bij De Sprengenberg

  Op een half uur rijden van Deventer, Zwolle en Almelo kun je vergaderen met uitzicht op historische akkers, omringt door bossen en heuvelachtige, uitgestrekte heidevelden. Bij Herberg De Pas vergader je op een authentiek Sallands boerenerf. Vanaf hier wandel je landgoed De Sprengenberg op, onderdeel van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

 • Vergaderen

  Duurzaam vergaderen in de Oisterwijkse Bossen bij Tilburg

  Vergader midden in natuurgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen, vlak bij Tilburg. Ga als team aan de slag met allerlei uitdagende activiteiten bij het teambuildingsprogramma. Of wandel in de pauze langs sprookjesachtige vennetjes en drink na de vergadering nog even een drankje op het terras.

 • Vergaderen

  Duurzaam vergaderen bij Utrecht op landgoed Haarzuilens

  Vergaderlocatie in de natuur, vlak bij Utrecht! Op landgoed Haarzuilens staat het boswachterskantoor van Natuurmonumenten, omringd door akkertjes, velden en bossen. Hier komen de nieuwe ideeën als vanzelf!