Een LC lid stelt zich voor: Robert Milder

Een kennismaking met Robert Milder.

Gelderland

Waarom actief voor natuurmonumenten?

Na jaren in het buitenland gewoond te hebben, realiseerde ik me bij terugkomst pas, hoe mooi ons landje eigenlijk is. Echt genieten in het bos, wandelen langs de Rijn of op de heide had ik immers al 6 jaar niet meer gedaan. Reden voor mij om me lid te worden van een organisatie die zich serieus inzet voor de natuur in Nederland. Een organisatie als Natuurmomenten waarbij je dan ook nog eens, met respect voor de natuur, gebruik mag maken van hun landschap.
Dat respect vergeten sommige mensen nog wel eens, dus reden te meer om ook als ledencommissielid betrokken te zijn, zodat ik kennis en ervaring nog beter kan delen.

Favoriete natuurgebieden:

Mijn favoriete locatie is toch wel in en om Montferland. Afwisselende velden omringt door bossen met enigszins hoogteverschil, waar je heerlijk kunt fiets en wandelen. Of in mijn geval stoom kan afblazen, na een lange werkdag. Een werkdag die overigens altijd gewijd is aan innoveren voor een betere leefomgeving en natuur. Naast Montferland is er voor mij nog veel aan natuur te ontdekken in Nederland, suggesties zijn dan ook altijd welkom. Ik ga voorlopig niet meer weg uit ons kikkerlandje.

logo