Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Een lid van de ledencommissie stelt zich voor: Eddy Rosendaal

Een kennismaking met Eddy Rosendaal

Friesland

Sinds enkele jaren woon ik in Fochteloo aan de rand van het Fochteloöerveen, een fantastisch mooi en bijzonder natuurgebied. Hoe meer kennis je hebt van het gebied, hoe meer je beseft hoe kwetsbaar het gebied is. In de komende jaren ga ik minder werken. Daarom vroeg ik me af hoe ik een steentje kan bijdragen aan het behoud van de natuur. Als kandidaat lid van de ledencommissie kan ik bijdragen aan de verbinding van leden met Natuurmonumenten en meedenken met de vraagstukken die op het bord liggen van beheereenheden.

In mijn werk als organisatieadviseur zoek ik oplossingen voor lastige organisatievraagstukken. Dat is heel boeiend. De kennis en ervaring die ik in mijn professionele carrière heb opgedaan wil ik graag inzetten bij de ledencommissie Friesland.

Eddy Rosendaal
logo