Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Een lid van de ledencommissie stelt zich voor: Hans van Baaren

Een kennismaking met Hans van Baaren

Friesland

Na de kweekschool heb ik een aantal jaren als onderwijzer in het lager onderwijs gewerkt. En na het behalen van m.o.-akten in het vwo  als leraar Nederlands. Ook heb ik leraren Nederlands opgeleid aan de Noordelijke Leergangen.

Na mijn pensionering heb ik meegewerkt aan het museumblad, recensies geschreven voor de Apeldoornse Courant en in redactie gezeten van het tijdschrift Het Edelhert. Ik was.

Bondsraadslid en in die tijd ook lid van de Adviescommissie van de Consumentenbond.

Meestal kan ik me goed vinden in de aanpak van Natuurmonumenten. En onderschrijf ten volle het belang van behoud en verbetering van een goed leefklimaat in respect voor mens en flora/fauna. Een snelle, betrouwbare energietransitie en meer biodiversiteit acht ik daartoe noodzakelijk.


Hoop hierin veel medestanders te vinden en/of te krijgen! Ik ben sinds 2 jaar kandidaat lid van de Lc en hoop in novmber benoemd te worden als lid / ledenvertegenwoordiger van de Friese leden.
Ik woon sinds een aantal jaren in Ijlst. En een van mijn hobby’s is reizen naar zuid Europa.

Hans van Baaren
logo