Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Eenlid van de ledencommissie stelt zich voor: Hubert Oversteegen

Een kennismaking met Hubert Oversteegen.

Friesland

Na vele jaren lidmaatschap van Natuurmonumenten was het tijd om binnen de vereniging actief te worden. Ik recreëer graag in de natuur (kamperen op natuurterreinen), heb een groen hart en hoop de verbinding van Natuurmonumenten met de leden in Fryslân verder inhoud te geven. Ik ben inmiddels al ruim twee jaar kandidaat lid van de Ledencommissie en houd sinds een jaar ook de financiën van de commissie bij.  Belangrijk  is dat de leden van de commissie in Fryslân  ook bepaalde gebieden van Natuurmonumenten als aandachtsgebied hebben. Hierdoor verdiept de kennis zich over het gebied en kan je beter invoelen en verwoorden wat de leden belangrijk vinden, ook op landelijke niveau.

Ik woon in Goutum , vlak bij Leeuwarden, en was werkzaam binnen de directie van een gezondheidsinstelling. Deze werkervaring kan ik goed vertalen naar het werk binnen de Ledencommissie. Ondanks de vele jaren lidmaatschap van Natuurmonumenten was het bestaan van een Ledencommissie mij niet bekend, maar zie het als een uitdaging om de leden meer te betrekken bij het goede werk van Natuurmonumenten. Zeker nu Natuurmonumenten meer nadruk wil leggen op het willen zijn van een “beweging”, naast het zijn van een goed natuurbeheerder.

Hubert Oversteegen
logo