Erop uit

Speurtocht De Onlanden

Heb jij zin om de natuur van OERRR in De Onlanden te ontdekken? Natuurmonumenten heeft een spiksplinternieuwe speurtocht ontwikkelt voor kinderen vanaf 7 jaar. Zelf op stap met een kaart die je kennis laat maken met de Wereld van OERRR. Kom je langs? NB: deze tocht kun je het beste tussen april en oktober doen.

Kraak de code

Tijdens deze bijzondere speurtocht verzamel je letters die aan het einde van de speurtocht een woord vormen. Met dit codewoord probeer je de schatkist van OERRR te kraken. Heb je de code goed, dan opent de schatkist zich. Nieuwsgierig wat er in zit? Kom dan langs bij theehuis De Onlanderij. Daar is de speurtocht van woensdag tot en met zondag (10.00 - 17.00 uur) verkrijgbaar. OERRR leden: € 4,00, niet leden: € 7,00. Word je ter plekke lid van OERRR? Dan krijg je de speurtocht helemaal gratis. 

Beleefpunt De Onlanderij

Tijdens je speurtocht kom je een waterpomp met zandbak tegen waar je naar hartenlust kunt spelen, een blote-voeten-pad, een huttenbos, maar ook een waterpoel waar je met je schepnet waterbeestjes kunt zoeken. 's Zomers is er een veld waar je een boeketje mag plukken voor thuis. In de grote potsstal staan vaak Limousin koeien, maar ook het insectenhotel is het bekijken waard. En ken je het boswachter Bart schuurtje al? Kortom, genoeg ingredi├źnten voor een bijzondere speurtocht. En misschien na afloop wat lekkers bij het theehuis?

Alles op een rij

De speurtocht is te koop bij De Onlanderij, Madijk 1 Eelderwolde. Met de auto? Voer dan Borchsingel Eelderwolde in. Volg vanaf de Borchsingel de bebording naar De Onlanderij. Op De Onlanderij is 'een eterij' gevestigd waar huisgemaakt lekkers wordt geserveerd. Een aanrader! Parkeren kan achter De Onlanderij. 

waar & wanneer

speurtocht is te koop tijdens openingsuren horeca (wo t/m zo 10.00 - 17.00)
De Onlanden, De Onlanderij
Madijk 1
9766 TZEelderwolde
Routebeschrijving
word nu lid