Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Excursie Harger- en Pettemerpolder

Harger- en Pettemerpolder

Harger- en Pettemerpolder

Op zaterdag 3 november hield de ledencommissie samen met de terreinbeheerders een excursie voor leden uit de omgeving van de Harger- en Pettemerpolder. Na een introductie van de opzet van de nieuwe leden commissie gaf boswachter Marcel Groot een presentatie over de gerealiseerde plannen en de toekomst van het gebied. Daarna werd er in kleine groepen gewandeld door het gebied onder leiding van terrein beheerders en vrijwilligers. Meer dan 100 leden namen hieraan deel.   

Op 11 december wordt een vervolg bijeenkomst gehouden waarbij geïnteresseerde leden verder kunnen praten over de nieuwe Natuurvisie voor dit gebied alsook de mogelijkheid om  een zogenaamde community voor de Harger- en Pettemerpolder op te richten. Wilt u een uitnodiging ontvangen laat dat weten aan Marcel Groot via [email protected]

Excrusie Harger- en Pettemerpolder
logo