Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Geef je op voor de Kinderraad van OERRR

Ben je tussen de 8 t/m 12 jaar en vind je het leuk om mee te denken met OERRR? Geef je dan op voor de Kinderraad van OERRR.

Kinderraad van OERRR

Wat houdt het in?

Twee keer per maand denk je mee over allerlei OERRR-vragen. De ene keer gaat het over nieuwe ideeën voor acties in de natuur, de andere keer over thema’s voor de post, die we elk seizoen sturen. Dit doen we via besloten Instagram groepen (8 kinderen per groep) die door ons worden beheerd. We starten na de herfstvakantie.

Waarom doen we dit?

We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar kinderen. We willen graag weten hoe jullie over OERRR denken. Er is ruimte voor een beperkt aantal kinderen. Dus meld je snel aan. Stuur een mail met je contactgegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) naar: De Kinderraad wordt in opdracht van OERRR begeleidt door Youngworks.

Jouw persoonsgegevens

We verwerken de door jouw verstrekte persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de AVG. Je gegevens worden door Natuurmonumenten verwerkt om je deelname aan de Kinderraad uit te kunnen voeren. De Kinderraad wordt in opdracht van OERRR begeleidt door Youngworks. We verstrekken je gegevens aan Youngworks, waarmee we een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Na aanmelding word je door een van hun medewerkers gebeld ter bevestiging. We vragen je om voor 3 maanden deel te nemen aan de Kinderraad van OERRR. Jouw persoonsgegevens voor de Kinderraad worden hiervoor maximaal 6 maanden na je aanmelding bewaard. Daarna worden de persoonsgegevens verwijderd. Lees hier meer over in ons privacy statement.

logo