Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Komt u bij ons kijken?

Graag nodigen wij u uit voor een van de bijzondere groepsexcursies die wij voor onze gulle gevers organiseren. Als dank voor uw steun én om te laten zien wat wij met uw bijdrage voor de natuur doen.

Groepsexcursies grote gevers

De excursies zijn zonder kosten. Het aantal plaatsen is wel aan een maximum gebonden. Meld u zich daarom snel aan. Deze uitnodiging geldt voor twee personen en is geldig voor één van de groepsexcursies.

Let op bij de reservering: ons boekingssysteem vraagt u om af te rekenen maar er worden géén kosten in rekening gebracht. Om de transactie correct af te ronden, klikt u wel op de knop betalen.

Bomenexcursie Het Arboretum (Twente),  8 mei én 9 oktober

Een historisch bomenpark en een later aangelegd poelenlandschap vormen samen de basis voor het unieke Arboretum Poort Bulten. U treft hier 2500 bomen en heesters uit alle werelddelen verdeeld over 1000 soorten.

Boek nu voor 8 mei

Boek nu voor 9 oktober

Onlanderij (Groningen), 13 mei

Boswachter Bart Zwiers van het nog relatief jonge natuurgebied De Onlanden blijft zich nog steeds verbazen over de rijkdom in De Onlanden. Zo dicht bij de stad Groningen kun je hier genieten van de grote zilverreiger, bruine kiekendief, zeearend en de roerdomp, maar ook de Exmoorpony’s, vos en reeën zijn goed te zien vanaf de bijzondere uitkijktoren in De Onlanden.

Boek nu

Exclusieve Natuursafari Deelerwoud (Gelderland), 27 mei én 17 juni

Altijd al een imposant edelhert of ander wild van dichtbij willen zien? Ga dan mee met de gids op safari in het Deelerwoud. U komt op plekken waar u anders niet komt.

Boek nu voor 27 mei

Boek nu voor 17 juni

Jachtslot Mookerheide in de steigers (Limburg), 28 mei

Het herstel van landgoed Mookerheide door Natuurmonumenten is in volle gang. De afgelopen jaren is er al veel veranderd, de kassen en de tuinen zijn gerestaureerd, oude historische paden worden weer teruggebracht en boomboeketten worden vrijgezet van begroeiing er om heen. Ook het jachtslot is aan de beurt en staat nu in de steigers. We gaan ook een kijkje binnen nemen. Deze excursie is alleen geschikt als u goed ter been bent want er zijn veel trappen.

Boek nu

Keunenhuis Winterswijk (Achterhoek), 10 juni

Het Keunenhuis, een authentieke boerderij, in het typische kleinschalige hoevelandschap even buiten Winterswijk. Onlangs is het Keunenhuis geheel gerestaureerd. Met de realisatie van Nel’s Proeftuin, heeft het Keunenhuis een nieuwe maar fantastische nieuwe  bestemming gekregen. We gaan natuurlijk binnenkijken, maar ook de prachtige omgeving bekijken onder leiding van een boswachter.

Boek nu

Vaarexcursie Botshol (Utrecht), 16 juni én 13 augustus

Botshol is een typisch Hollands laagveengebied tussen Abcoude en Vinkeveen. Hier vind je veenplassen, smalle slootjes, rietland en moerasbos. Met een beetje geluk zie je hier overvliegende lepelaars. Verder komen hier orchideeën, zonnedauw en vele andere zeldzame planten voor.

Boek nu voor 16 juni

Boek nu voor 13 augustus

Fietsexcursie Haarzuilens (Utrecht), 2 juli

Tijdens een afwisselend fietstocht ontdekt u de mooiste plekjes van landgoed Haarzuilens. Op diverse plekken wordt even gestopt en afgestapt. De fietstocht leidt u langs boomgaarden, over eeuwenoude kerkenpaden, door de bloemrijke akkers, langs het beroemde Kasteel de Haar en door het nieuwe Parkbos de Haar wat in 2015 is aangelegd door Natuurmonumenten.

Boek nu

Op zoek naar orchideeën in de Nieuwkoopse Plassen (Zuid-Holland), 9 juli

Elke week bloeien er weer andere planten in de Nieuwkoopse Plassen. Vooral in het voorjaar en begin van de zomer is er veel te genieten. Van dotterbloemen tot orchideeën, van waterlelie tot blaasjeskruid en echte koekoeksbloemen.

Boek nu

Op zoek naar vleermuizen in de Nieuwkoopse Plassen (Zuid-Holland), 8 september

In de avondschemering varen we uit op de Nieuwkoopse Plassen. We varen gewapend met fijngevoelige opsporingsapparaatjes en schijnwerpers uit om vleermuizen in het donker geruisloos te zien jagen op insecten.

Boek nu

logo