Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Groepsexcursies als dank voor uw steun

Met veel plezier nodigen wij u uit voor één van de kleine groepsexcursies die we dit jaar organiseren. Deze uitnodiging ontvangt u als dank voor uw steun aan Natuurmonumenten.

Ackerdijkse Plassen

Deze excursies zijn voor maximaal 20 personen per excursie. Boek snel, want vol = vol! Deze uitnodiging geldt voor 2 personen en is geldig voor enkel één van de groepsexcursies.

Wandelexcursie Waterloopbos te Marknesse (Flevoland)

In het Waterloopbos hebben Nederlanders leren werken met water. Onze wereldwijde bekendheid als waterland danken we aan al het onderzoek dat in doe bos heeft plaatsgevonden. Een bijzondere plek in de Noordoostpolder waar we trots op mogen zijn.

Boek nu

Insecten- en bloemenexcursie Hackfort (Gelderland)

Ruimte voor natuur staat voor de beweging die Natuurmonumenten is. Voor ons werk waar we ons al meer dan 100 jaar met hart en ziel voor inzetten: de natuur beschermen en behouden. Goed voor plant, dier en mens. De afname aan biodiversiteit in Nederland is alarmerend groot. De intensieve landbouw, klimaatverandering en oprukkende verstedelijking tasten het landschap aan. Dat schreeuwt om regie en schreeuwt om meer ruimte voor natuur.

Boek nu

Vaarexcursie Nieuwkoopse Plassen (Zuid-Holland)

Varend over de Nieuwkoopse Plassen kom je achter alle geheimen van het moeras. Vanuit een klein slootje vaar je zo de open plas op. Dit is de parel van het Groene Hart. Tijdens deze excursie komen we ook in delen die normaliter niet toegankelijk zijn.

Boek nu

Wandelexcursie ENCI-groeve (Zuid-Limburg)

De groeve is sinds april 2017 deels geopend voor publiek. De Oehoevallei is echter een rustgebied voor dieren en alleen tijdens een excursie toegankelijk. In de Oehoevallei broeden jaarlijks de oehoes, wie weet spotten we er één! De activiteit is vanwege het geaccidenteerde terrein in het groevegebied alleen geschikt voor geoefende wandelaars.

Boek nu

Bomenexcursie 's-Graveland (Noord-Holland)

’s-Graveland, onderdeel van gemeente Wijdemeren, staat bekend om haar 17e eeuwse buitenplaatsen en landhuizen. Wandelend op deze buitenplaatsen treft u eeuwenoude bomen aan. Wandelt u met ons mee?

Boek nu

logo