Komt u bij ons kijken?

Graag nodigen wij u uit voor een van de bijzondere groepsexcursies die wij voor onze gulle gevers organiseren. Als dank voor uw steun én om te laten zien wat wij met uw bijdrage voor de natuur doen.

Bloemen

De excursies zijn zonder kosten. Het aantal plaatsen is wel aan een maximum gebonden. Meld u zich daarom snel aan. De uitnodiging is geldig voor één van de groepsexcursies en geldt is voor maximaal twee personen, met uitzondering van de wolvenexcursie op zaterdag die voor ouders en kinderen tussen 7-12 jaar is. Let op bij de reservering: ons boekingssysteem vraagt u om af te rekenen maar er worden géén kosten in rekening gebracht. Om de transactie correct af te ronden, klikt u wel op de knop betalen.

Heeft u vragen over de excursie of ondervindt u problemen bij de aanmelding, neem dan contact op met Aafke Beumer. Ook als u graag mee wilt op een excursie die al is volgeboekt kunt u dit, bij voorkeur via een e-mailbericht met uw contactgegevens, kenbaar maken. Wij zoeken hiervoor een oplossing. Aafke Beumer is bereikbaar via [email protected] of (tijdens kantooruren) op telefoonnummer (06)  57 16 23 27.

Het programma is onder voorbehoud i.v.m. coronamaatregelen

0 activiteiten gevonden
logo