Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Fietsen

Fietsexcursie met de boswachters door ’t Roegwold: Rond het Schildmeer

Fietsexcursie met de boswachters door ’t Roegwold: Rond het Schildmeer

Waar

Groningen

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 27,50
  • Ledenprijs€ 27,50

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Fietsexcursie met de boswachters door ’t Roegwold: Rond het Schildmeer

Excursie

Ga mee en ontdek de prachtige natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer in en rond ’t Roegwold. Fiets door en langs de groene schakels die voor flora en fauna een onmisbare verbinding in onze provincie vormen. In een fietstocht van 25 kilometer met de boswachters door ’t Roegwold wordt stilgestaan bij wat voor moois er in hun natuurgebieden zoal te zien is.

Lunch

Halverwege de excursie wacht u een duurzame lunch gemaakt door de uitbaters van De Onlanderij, op een uitgelezen picknickplek.

Doelgroep

Een ieder die meer wil leren over de natuur in ’t Roegwold, in het bezit van een goede fiets is en in staat is daar tijdens een vier uur durende tocht op te rijden.

Kleding

Kleed u goed op het fietsen! Voor het lopen bevelen wij wandelschoenen aan. Kijk vooraf wel goed welk weer het wordt! 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo