Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Kom naar het lijsttrekkersdebat voor een groen en energiek Groningen

19 februari 2019 | Renée Nitters

De groene organisaties van Groningen slaan de handen ineen en organiseren op 14 maart een lijsttrekkersdebat voorafgaand aan de provinciale verkiezingen op 20 maart 2019. Aanmelden kan tot 7 maart!

Lijsttrekkersdebat Groningen

Debat

Tijdens het debat op 14 maart wordt het politieke klimaat van Groningen gepeild op de vijf grote vraagstukken voor een groene en energieke toekomst van Groningen: energietransitie, biodiversiteit, klimaatadaptatie, aardbevingen en landbouw. Voorafgaand aan het debat reageren de deelnemende partijen op De Stemkaart: een serie van vijftien stellingen verdeeld over de vijf grote grote vraagstukken. Deze stellingen zijn aangedragen door de groene organisaties. 

Meebeslissen over stellingen

Tijdens het debat worden de lijsttrekkers op enkele van vijf vraagstukken bevraagd. Per onderwerp wordt over één stelling gedebatteerd. Jij beslist gedurende het debat mee om welke stelling dit gaat. 

Deelnemende partijen

Deelnemende politieke partijen aan het debat zijn: CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, Groninger Belang, Partij van het Noorden, Partij voor de Dieren, PvdA, PVV en SP.

Aanmelden

Heb je zin om er bij te zijn? Reserveer dan hier één (of meer) plaatsen. Doe dat vóór 7 maart s.v.p. 

Locatie

Je bent om 19.30 uur van harte welkom in de Remonstrantse Kerk aan de Coehoornsingel 14 in Groningen. 

 

Renée Nitters

Boswachter Communicatie en Beleven beheereenheid Groningen en Noord-Drenthe

logo