Doneer nu

Waarom is de natuur voor jou van waarde?

Zoek hier het IBAN op

Let op! Er opent een nieuw venster. Volg de instructies en dubbelklik op het gevonden IBAN. Kopieer het IBAN en plak het in bij Rekeningnummer.

 

Wat zijn je gegevens?

Bijvoorbeeld 1243 JJ
Je ontvangt een bevestigingsmail.
Machtigen kan vanaf 16 jaar en ouder.Of sms groen naar 4333 en doneer eenmalig drie euro.
 

Met het insturen van dit formulier geef je toestemming aan Vereniging Natuurmonumenten, incassant-ID: NL10ZZZ405167300000, om incasso-opdrachten te sturen naar je bank om eenmalig een bedrag van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Met het insturen van dit formulier geef je toestemming aan Vereniging Natuurmonumenten, incassant-ID: NL10ZZZ405167300000, om doorlopende-incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Geef om de natuur

We houden allemaal op onze eigen manier van de natuur. Buiten zijn geeft ons ruimte om te bewegen, te spelen, te leren, te ontdekken of tot onszelf te komen.

Dat lijkt vanzelfsprekend maar dat is het niet.
We moeten bijvoorbeeld alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat onze kust wordt volgebouwd.

Namens en vooral ook met alle Nederlanders die van de natuur houden, zetten de boswachters van Natuurmonumenten zich in om natuur alle ruimte te geven. Want natuur laat je leven.

We beschermen wat er is. En we vergroten en versterken de natuur waar dat kan.
Dit kunnen we uiteraard niet zonder jouw hulp. Steun ons werk alsjeblieft met een gift.

De natuur is er voor je. Ben jij er ook voor de natuur?

word nu lid