Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Prachtig fotoboek: Van paarse heide tot orchideeënweide

23 november 2015 | Sander Verwoerd

In 'Van paarse heide tot orchideeënweide' neemt natuurfotograaf Bob Luijks de lezer mee op een ontdekkingsreis langs de honderd mooiste natuurgebieden van Limburg.

Prachtig fotoboek: Van paarse heide tot orchideeënweide

Limburg is door zijn langgerekte ligging een bijzondere provincie. Van de Mookerheide in het noorden, de Krang en de Molenplas in het hart tot de Brunssummerheide en de Sint-Pietersberg in het zuiden, uiteraard met de Maas als ruggengraat door dit alles.

Van paarse heide tot orchideeënweide

placeholder

Het hardcover boek telt maar liefst 240 pagina’s en een routeboekje. De verkoopprijs is €29,95.

Bestel het boek direct >>

Prachtige foto's van de Limburgse natuur

Met dit fotoboek legt Luijks de nadruk op de veelzijdigheid van Limburg. De (honderden) prachtige grote foto’s geven een goede indruk van de opgenomen natuurgebieden. Luijks staat bekend om zijn zachte kleurgebruik en foto’s die een bijzondere sfeer uitstralen. Hij verdiept zich in de fascinerende natuur van Limburg en legt zijn gevoel in de foto’s. Het groot formaat fotoboek wordt vergezeld door een gids met daarin twaalf wandel- en fietsroutes, zodat iedereen zelf de Limburgse natuur kan ontdekken.

Cadeautip voor de Sint of Kerstmis.

'Van paarse heide tot orchideeënweide' is mede mogelijk gemaakt door Natuurmonumenten en wordt uitgegeven door Natuurportret. Het natuurboek is verkrijgbaar in de boekhandel en bij Bob Luijks zelf. Het hardcover boek telt maar liefst 240 pagina’s en een routeboekje. De verkoopprijs is € 29,95.

Kijk voor meer informatie of om het boek te bestellen op www.natuurportret.nl >>

Sander Verwoerd
Sander Verwoerd
logo