Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Help mee

Informatie voor onze vaste vrijwilligers

Op deze pagina vindt u meer informatie voor de vaste vrijwilligers van Natuurmonumenten.

Vrijwilligers Natuurmonumenten

Vrijwilligerswerk

Dankzij vrijwilligerswerk wordt de natuur nog beter beschermd! Op deze pagina vindt u meer informatie voor de vaste vrijwilligers van Natuurmonumenten. Vaste vrijwilligers zijn vrijwilligers die minstens 6x per jaar werkzaam zijn voor Natuurmonumenten en een vrijwilligersovereenkomst hebben.

Voordeel voor vrijwilligers

Als vaste vrijwilliger krijg je aantrekkelijke kortingen bij Natuurmonumenten. Daarnaast vind je hier leuke aanbiedingen van onze partners.

Bekijk de aanbiedingen

Waar je op moet letten als je in de natuur werkt

Er zijn bepaalde ziektes waar mensen die in de natuur werken mee in aanraking kunnen komen. Als je hier alert op bent, eventuele verschijnselen op tijd herkent en tijdig naar de huisarts gaat, beperk je de vervelende gevolgen van de “boswachtersziektes”

Lees meer
logo