Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Start- en informatiepunt Natuurmonumenten (Fort Sint Pieter)

De ticketshop van Maastricht Underground met het start- en informatiepunt van Natuurmonumenten is het ideale vertrekpunt voor een bezoek aan de Sint-Pietersberg, zowel ondergronds als bovengronds.

Fort Sint Pieter

Vanaf het voorjaar 2020 werken Natuurmonumenten en Maastricht Underground samen om alle bezoekers aan de Sint-Pietersberg, zowel onder- als bovengronds, op een goede manier te ontvangen en wegwijs te maken.

In één van de caponnières van Fort Sint Pieter is de nieuwe ticketshop van Maastricht Underground geopend; het startpunt van de rondleiding door het Fort en de gangenstelsels van Grotten Noord. Naast informatie over alle producten van Maastricht Underground kunnen bezoekers ook terecht voor stadswandelingen en producten van het Maastricht Visitor Centrum. De ticketshop is dagelijks geopend.

De ticketshop is tevens ontvangstpunt van Natuurmonumenten, met informatie over wandel- en fietsroutes, natuuractiviteiten en bijzonderheden over de Sint-Pietersberg en de ontwikkeling van de groeve. Hier starten ook de excursies en activiteiten die Natuurmonumenten op de Sint-Pietersberg organiseert.

Contact

Natuurmonumenten Zuid-Limburg
Fort Sint Pieter
Luikerweg 80
6212 NH Maastricht

Mail Natuurmonumenten Zuid-Limburg

 

logo