Muzikale familievoorstelling van OERRR

Tijdens het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Klassieke muziek in een stoer betonnen fort

Fort bij Spijkerboor in Westbeemster staat op zondag 8 oktober in het teken van muziek. Speciaal voor kinderen wordt het stoere fort omgetoverd tot een prachtige plek waar muziek, natuur en spelen samen komen. Lisa Wade (van het Klokhuis) neemt jullie mee op avontuur door het fort, op zoek naar de muziek. Muziek die op een speciale plek in het Fort te vinden is.

Familievoorstelling van OERRR ‘Dierenvrienden’

Die speciale plek is het middenschip van het Fort. Dit is het decor van de voorstelling. Met het programma ‘Dierenvrienden’, laten Klaartje van Veldhoven (zang), Bert van de Brink (accordeon) en Rembrandt Frerichs (piano) de dieren in al hun facetten horen, door middel van verhalen, liedjes en gedichten van onder andere Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Er zit muziek in de natuur!

Na of voor de voorstelling ga je zelf aan de slag! Maak een muziekinstrument van natuurlijke materialen, struin door het speelbos, bouw een hut, rooster een marshmallow boven het kampvuur en steek de fortgracht over met een zelfgebouwd vlot. Zin in iets lekkers? In onze veldkeuken laten we je proeven wat het land voortbrengt, eten in en van de natuur op een unieke erfgoedlocatie.

Iedereen is welkom op het fort van 9.30 tot 18.00 uur.

Je kunt op verschillende tijden boeken voor de voorstelling., reserveer hieronder je ticket. Dit ticket geeft toegang tot de verschillende activiteiten rondom het Fort.