Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Bladerdouche

Het speelgoed valt in de herfst van de bomen, wat een rijkdom voor de kinderen. Maak samen een grote berg van bladeren waar je kind zich in kan laten vallen of rondom zich een hut van kan bouwen. Al die bladeren op de grond nodigen uit tot spelen.

Bladerdouche

Het speelgoed valt in de herfst van de bomen, wat een rijkdom voor de kinderen. Maak samen een grote berg van bladeren waar je kind zich in kan laten vallen of rondom zich een hut van kan bouwen. Al die bladeren op de grond nodigen uit tot spelen. Een heleboel bladeren bij elkaar kunnen door de kinderen omhoog gegooid worden. Wat een plezier als al die bladeren om je heen dwarrelen. Probeer eens met elkaar een blad te vangen dat uit de lucht aan komt waaien. Of luister eens naar het knisperende geluid dat de bladeren maken. Ruik de herfstlucht als je tussen de bladeren bent en voel samen de nerven van elk blad met je ogen dicht.

logo