Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Help de vogels in de winter

Er zijn dieren die een winterslaap houden en vogels die naar het zuiden vertrekken. Dan merken ze weinig van de kou. Maar de vogels die hier blijven, moeten extra hun best doen om hun eten bij elkaar te scharrelen. Terwijl ze juist door de kou extra energie nodig hebben. Maak daarom een lekkere vette vogelsnack met pindakaas.

Vogelsnack maken

Zo maak je een vogelsnack

Smeer een dennenappel in met pindakaas en rol deze door de zaden en noten. Touwtje erom, ophangen en smullen maar!Er zijn dieren die een winterslaap houden en vogels die naar het zuiden vertrekken. Dan merken ze weinig van de kou. Maar de vogels die hier blijven, moeten extra hun best doen om hun eten bij elkaar te scharrelen. Terwijl ze juist door de kou extra energie nodig hebben. Maak daarom een lekkere vette vogelsnack met pindakaas. Smeer een dennenappel in met pindakaas en rol deze door de zaden en noten. Touwtje erom, ophangen en smullen maar!

logo