Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Maak je eigen schelpenschilderij

Verzamel buiten allerlei schelpjes. Kleine, grote, gekrulde, rechte, gekleurde, grijze, hele en kapotte.<br />Maak nu samen met een volwassene een lijst met ondergrond:

Maak je eigen schelpenschilderij

Verzamel buiten allerlei schelpjes. Kleine, grote, gekrulde, rechte, gekleurde, grijze, hele en kapotte.

Maak nu samen met een volwassene een lijst met ondergrond:

• Gebruik een vierkant of rechthoekig plankje of stukje triplex• Bevestig vier latjes aan de randen• Maak cement• Giet een laagje cement tussen de vier latjes

Maak nu het schilderij. Leg de schelpen in het cement zoals jij het wilt. Even laten drogen en klaar is je schelpenschilderij!

Met een haakje eraan kun je het gezellig aan de muur hangen.

Schelpenschilderij op het strand

Zoek schelpen op het strand in alle kleuren, maten en vormen. Teken met je vinger een vierkant in het zand. Dit is de lijst van jouw schelpenschilderij. Druk deze binnen het getekende vierkant in het zand. Nu kan iedereen zien hoe veel verschillende kleuren en soorten schelpen er zijn!

Niet vergeten je handtekening op het schilderij te zetten, hè ?

logo