Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Potten optillen

Onder de bloempotten in je tuin zitten diertjes verstopt om zich te beschermen tegen de koude winter. Til de potten op en kijk eens wie er allemaal wonen. Duizendpoten en pissebedden bijvoorbeeld. Hoeveel poten hebben ze? Tel maar! Als het goed is tel je er veertien bij de pissebedden.

Potten optillen

Onder de bloempotten in je tuin zitten diertjes verstopt om zich te beschermen tegen de koude winter. Til de potten op en kijk eens wie er allemaal wonen. Duizendpoten en pissebedden bijvoorbeeld. Hoeveel poten hebben ze? Tel maar! Als het goed is tel je er veertien bij de pissebedden. En bij de duizendpoten? Leg ze na het tellen weer lekker in hun winterbedje.

logo