Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Snuffelen als een hondje

In de lente gaat alles weer heerlijk geuren. Ga samen met je kind eens snuffelen als een hondje aan allerlei takken, bladeren en bloemen buiten. Verbeeld je samen dat je een hondje, een konijntje of een egeltje bent en kruip door de tuin en besnuffel alles.

Snuffelen als een hondje

In de lente gaat alles weer heerlijk geuren. Ga samen met je kind eens snuffelen als een hondje aan allerlei takken, bladeren en bloemen buiten. Verbeeld je samen dat je een hondje, een konijntje of een egeltje bent en kruip door de tuin en besnuffel alles. Als je kind nog niet loopt kun je gelijk ontdekken hoe het op ooghoogte de omgeving beleeft. Verzamel ondertussen wat materialen en maak een geurzakje of doosje om binnen ook nog eens aan te kunnen ruiken. 

logo