Zomer in OERRR 

Meld je kind aan voor OERRR >

 

De leukste kinderactiviteiten in de zomer

Blote voeten, blote benen en blote armen; in de zomer kun je lekker in je jurk of korte broek de natuur in en OERRR beleven! Wie denkt er bij zomer nou niet aan vakantie en lekker lang opblijven? Buiten spelen tot het gaat schemeren. Niet kunnen slapen omdat het te warm is op je kamer. Alle reden dus om de schemering en nacht te ontdekken. Bekijk de speeltips en kinderactiviteiten voor nog meer inspiratie.

Zomer voor de allerkleinsten

Voor baby’s en peuter is de zomer een heerlijk seizoen. Heerlijk spelen met en in het water, opzoek naar mooie natuurschatten en het verschil ervaren tussen warm en koud; ook bij OERRR is er van alles te doen in de zomer.  Kijk hier voor inspiratie >

OERRR is 5!

Hieperdepiep Hoera, OERRR is 5 jaar! Daarom trakteren wij alle kinderen van OERRR op een vel met hele stoere tattoos! Maak de blits en laat aan iedereen zien hoe OERRR jij bent! Deel je stoerste foto via Instagram met #OERRRis5 en misschien win jij wel je eigen verjaardagsfeestje in de natuur.

Speciale herfstspeurtochten!

Wil je naar buiten om de herfst te ontdekken? Kom dan naar de bezoekerscentra Gooi- en Vechtstreek, Dwingelderveld, Veluwezoom, Oisterwijk of Brunssummerheide. Daar ligt voor jullie een speciale herfstspeurtocht van OERRR klaar!

Lekker spelen in speelnatuur

Wat vinden kinderen nu leuker dan hutten bouwen in het bos, klimmen in een boom of dwalen door een doolhof? Ook bij het water is er voor kinderen van alles te doen: zwemmen, spelen met zand en modder, dammetjes leggen, eropuit met een schepnet.

 

 

Nachtelijke speeltips

.

Nachtvlindersiroop maken

Sommige nachtvlinders kun je lokken met licht, andere met zoetigheid. Bekijk hier een speciaal recept voor nachtvlinder siroop.

Zelf nachtvlinders lokken

Heb je de nachtvlindersiroop van de speeltip hiernaast gemaakt? Kijk hier hoe je de nachtvlinders kan lokken!

Nachtexpeditie

Jij denkt misschien dat alles en iedereen slaapt als jij in bed ligt. Wat jij niet weet is dat het buiten krioelt van het leven. Dus snel je bed uit!

 

 

Activiteiten in de zomer