Ga direct naar inhoud

Kom op voor meer natuur

Stilte. Weidsheid. Ruisend riet. Op adem komen of juist lekker sporten. De natuur heeft zoveel te bieden. Maar de natuur heeft jou ook nodig. Help je mee?

Ondergaande zon

Help mee

Nederland is een aangeharkt land vol strakke wegen, glad gemaaide velden en kale dijken. De natuur krijgt zo maar weinig ruimte. Daarom komt Natuurmonumenten op voor meer natuur. Samen met iedereen die zich aansluit, maken we Nederland mooier. Met landschappen waarin de natuur tot haar recht komt. Dus gaan we voor groene steden, een duurzame landbouw en meer natuur. Help je mee? Kom op voor de natuur! Sluit je aan bij Natuurmonumenten.

Word lid

Werk mee in de natuur

Wil jij iets terug doen voor de natuur? Natuurmonumenten kan jouw hulp goed gebruiken. Samen met andere vrijwilligers zet je je in voor een natuurlijker Nederland. We onderhouden de natuur, zodat wij en de toekomstige generaties hier samen van kunnen genieten.

Word vrijwilliger

Steun de natuur met een gift

De natuur in ons land staat sterk onder druk. Steden blijven groeien en veel vogels en insecten worden met uitsterven bedreigd. Daarom werken we samen aan een natuurlijker Nederland. Steun ons met een gift.

Doneer nu