Ledendag Sint Jansklooster

Welkom op de ledendag op 30 oktober in Sint Jansklooster.

luchtfot De Wieden

Uitnodiging voor 30 oktober 2021

Wat fijn dat je lid bent van Natuurmonumenten, de vereniging van mensen met hart voor de natuur.

Als dank voor je steun nodigen we je graag uit in de natuur van De Wieden om kennis te maken, je persoonlijk te bedanken voor je lidmaatschap én om te horen wat we kunnen verbeteren. Uiteraard kun je ons die dag óók van alles vragen, want we vertellen niet alleen graag over ons werk, we vinden het ook belangrijk om uit te leggen waarom we bepaalde keuzes maken.

Op zaterdag 30 oktober ben je tussen 10.30 – 15.00 uur van harte welkom op de Ledendag bij Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster. Speciaal voor de leden uit Sint Jansklooster.

Hier kun je onze boswachters ontmoeten. Op diverse tijden organiseren we ook wandel- en vaarexcursies, met een gids of een medewerker van Natuurmonumenten. Zo kunnen we tijdens de excursie elkaar persoonlijk ontmoeten. Voor de kinderen is er in en bij speelnatuur van alles te doen.

Voor je bezoek aan het bezoekerscentrum en de paden is aanmelden NIET nodig. Wij vragen je wel om je hond thuis te laten.

Aanmelden voor activiteiten

Als je deel wilt nemen aan een vaar- of wandelactiviteit: maak dan een keuze voor de activiteit die je het meest aanspreekt en meld je daarvoor aan.  Maak snel je keus, want vol is vol. 

Aandacht voor planten en dieren van De Wieden op de open excursieboot

Tijdens deze vaarexcursie met de open boot staan de dieren en planten van De Wieden centraal. Aan boord is een boswachter die veel kan vertellen over de flora en fauna en graag je vragen zal beantwoorden. Meld je hier aan.

Op de ecowaterbus in gesprek over Natuurmonumenten in De Wieden

Op de ecowaterbus kun je met elkaar in gesprek over het werk van Natuurmonumenten in De Wieden. Uiteraard kun je ons van alles vragen, want we vertellen niet alleen graag over ons werk, we vinden het ook belangrijk om uit te leggen waarom we bepaalde keuzes maken.  Meld je hier aan.

Wandelend over het vlonderpad

Wat is er te zien in de dynamische natte natuur van De Wieden. Op het goed toegankelijke vlonderpad loop je op een drijvend pad langs De Wieden in het klein. Natuurgidsen staan klaar om je te ontvangen. Zij hebben veel kennis over wat er rond het bezoekerscentrum te zien is. Meld je hier aan.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden is noodzakelijk in verband met een maximum aantal mensen per groep. Geef bij de aanmelding wel het aantal personen op. We zetten deze dag onze maximale capaciteit in, alleen betekent dat helaas ook: vol = vol. Dus wil je mee met een excursie, meld je dan snel aan.

 

 

 

logo