Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Libelle en Natuurmonumenten

Meer Nederlanders die actief de natuur in ons land beschermen. Dat streven brengt Libelle (van uitgeverij Sanoma) en Natuurmonumenten samen. Want wie de schoonheid van de natuur ervaart, wordt zich bewust van de kwetsbaarheid ervan en zet zich in om natuur te beschermen.

Partner Libelle/ Sanoma

Gezamenlijke acties

Libelle en Natuurmonumenten werken al vele jaren samen. Opbrengsten van de wekelijkse Bel&Win actie van Libelle komen ten goede aan het werk van Natuurmonumenten. Ook heeft Libelle jaarlijks enkele campagnes om Natuurmonumenten te steunen. Libelle zet diverse kanalen in voor deze campagnes: het tijdschrift, de website, e-mail nieuwsbrieven en social media.

Natuurmonumenten draagt aan de acties en campagnes bij met aansprekende verhalen (teksten en foto’s) over natuur, landschap en cultuurhistorie in ons land.

logo