Limburg

Vrijwilligersvacatures in Limburg

 • Beheervrijwilliger aan het werk
  Vrijwilligersvacature

  Natuurmonumenten zoekt beheervrijwilligers Geleenbeekdal

  Steek jij graag de handen uit de mouwen? En ben je een echt natuur- en buitenmens? Draag je het Geleenbeekdal een warm hart toe en ben je regelmatig beschikbaar? Dan is de functie van vrijwilliger natuurbeheer iets voor jou!

 • werken in de moestuin
  Vrijwilligersvacature

  Groepscoördinator groenten en fruit voor de tuinen op Landgoed Mookerheide

  Vind je het leuk om je in de natuur te werken? Steek jij graag je handen uit de mouwen? Het liefste buiten? Heb je kennis van groenten en fruit voor de moestuin? Je bent ook een kei in organiseren, regelen, aansturen en enthousiasmeren?

 • de tipkar
  Vrijwilligersvacature

  Word informatievrijwilliger bij Natuurmonumenten in het Rijk van Nijmegen

  Weet je veel over natuurgebieden in het Rijk van Nijmegen? Gaan natuurbeheer en -ontwikkeling je aan het hart? Natuurmonumenten zoekt mensen die enthousiast over de natuur en het werk van Natuurmonumenten kunnen vertellen. Word jij een van onze nieuwe informatievrijwilligers?

 • Schoolexcursie in boom
  Vrijwilligersvacature

  Help mee als schoolgids op de Brunssummerheide

  Voor de schoolexcursies op de Brunssummerheide zijn we op zoek naar uitbreiding van het schoolgidsen team: ben jij die enthousiaste excursieleider die basisschool leerlingen een bijzondere natuurbelevenis mee geeft?

 • Vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger ledencommissie Natuurmonumenten Limburg en De Kempen

  Draag je de natuur en het landschap van Limburg en De Kempen een warm hart toe? Wil je namens de leden actief meedenken/-praten rondom het beleid van Natuurmonumenten? En vind je het leuk om een specifieke taak op je te nemen zoals bijvoorbeeld het organiseren van een thema-avond voor de achterban, of een bijdrage te leveren aan de regionale of landelijke thema’s van Natuurmonumenten? Deze kans krijg je door lid te worden van de ledencommissie van vereniging Natuurmonumenten.

 • logo