Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

natureXP en Natuurmonumenten

Natuurmonumenten verwelkomt groepen van bedrijven & organisaties in haar natuurgebieden. natureXP is dé partner die deze frisgroene en actieve, mvo bedrijfsuitjes en -events verzorgt.

Teamuitje met natureXP

Al meer dan 10 jaar is natureXP dé organisatiepartner van Natuurmonumenten m.b.t. het organiseren van frisgroene, mvo bedrijfsuitjes en -events. Bedrijfsgroepen vanaf 15-150 deelnemers kunnen terecht in natuurgebieden van Natuurmonumenten door heel Nederland.

Help de natuur door een nuttige en actieve 'handen-uit-de-mouwen' klus uit te voeren en maak kennis met de levende natuur door o.a. een Big Bird Race met klassieke verrekijkers. Een heerlijke, biologische Veldlunch completeert het geheel. Alles perfect begeleid door (v)aardige natureXP-gidsen in het Nederlands en/of Engels, informeel en teamvormend. Bekijk de website van natureXP.

Logo natureXP
logo