natuurgebied

Midden-Delfland

Volg Midden-Delfland

Kun jij geen genoeg krijgen van natuurnieuws uit Midden-Delfland? Neem een kijkje achter de schermen bij onze twitterende boswachters. Voor de mooiste foto's word je fan van Facebook Midden-Delfland. En wil je alles weten over natuur dichtbij en in de stad? Volg Instagram Natuurmonumenten bij Rotterdam!

Twitter

Fotograaf: Jan KriekBoswachter Juriaan

Wil je weten wat er te beleven is in Midden-Delfland? Boswachter Juriaan vertelt je over routes, activiteiten en andere beleeftips.

Bekijk boswachter Juriaan op Twitter!

 

 

Boswachter Martijn

Boswachter Martijn twittert over zijn werk in Midden-Delfland. Wil je goed op de hoogte zijn van wat er in de natuur gebeurt? En welke bijzondere soorten er leven?

Bekijk boswachter Martijn op Twitter!

 

 

Fotograaf: Rene KosterBoswachter Guus

Boswachter Guus is een echte Delflandkenner, met als specialisme de Vlietlanden. Dit natuurgebied is al ontstaan in de Middeleeuwen!

Bekijk boswachter Guus op Twitter!

 

 

Boswachter Maurice

Stadsboswachter Maurice werkt aan de Noordrand van Rotterdam; op het Rotterdams platteland en bij Melkschuur Zuidpolder. Hij laat zien dat natuur overal is, ook in de stad!

Bekijk boswachter Maurice op Twitter!

 

 

Word fan op Facebook

1. Word fan van Midden-Delfland voor het laatste nieuws, actuele beleeftips en de mooiste foto's uit dit groen bij de stad!

 

2. Via onze Facebook Natuurmonumenten tegen de Blankenburgtunnel blijf je op de hoogte van onze doorlopende strijd tegen deze nutteloze en veel te dure Blankenburgtunnel. De strijd is nog niet gestreden!

 

 

Instagram

De boswachters laten je zien dat natuur overal en heel dichtbij kan zijn. Soms loop je er onbewust aan voorbij in een stad als Rotterdam. Of misschien zul je het natuurschoon niet direct kúnnen zien. Maar daarom is natuur hier zeker niet afwezig! Verbaas je over planten die tussen de stenen een weg naar het zonlicht vinden, of over de zeldzame vogels die op fietsafstand van de stad een slaapplek vinden in Midden-Delfland.

Instagram Volg Natuurmonumenten bij Rotterdam op Instagram!

Nieuwsbrief

Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws en de leukste activiteiten uit Midden-Delfland!

word nu lid