natuurgebied

Midden-Delfland

Wat jij kunt doen

Fotograaf: Rene KosterBron: NatuurmonumentenOnze ouders hebben ervoor gekozen om Midden-Delfland actief te beschermen. Daarom is het hier nog steeds zo mooi. Nu ligt de toekomst in onze handen. 

Volg Midden-Delfland online

Behoud van het groen tussen Rotterdam, Den Haag en Delft was nog nooit zo onzeker als nu. Help mee om Midden-Delfland mooi te houden!

Periodiek vragen we je om je steun uit te spreken bij acties tegen aantasting van het landschap. En ook: tips om te genieten van mooi Midden-Delfland, verkoopadressen van ‘slow food’, mooie foto's en nog veel meer!

OERRR

Meld je kinderen of kleinkinderen aan voor OERRR. OERRR biedt inspiratie om met de kids de natuur te ervaren, bijvoorbeeld in Midden Delfland. 

Handen uit de mouwen

Wil je echt de handen uit de mouwen steken? Meer dan 100 vrijwilligers helpen de boswachters bij het beheer van de Vlietlanden en de Ackerdijkse Plassen. Sommigen doen dat incidenteel, anderen maandelijks of zelfs wekelijks. Zin om ook eens mee te helpen? Mail dan naar Tamara Overbeek op t [dot] overbeek [at] natuurmonumenten [dot] nl.

word nu lid