Hardlopen

Montferland Trail in Braamt

Montferland Trail in Braamt

Waar

Achterhoek

  Activiteit

  Montferland Trail in Braamt

  Hou je van hardlopen over smalle paadjes en hoge toppen? Schrijf je dan in voor de Montferland Trail op 15 september. In het afwisselende landschap van Montferland zijn 3 uitdagende routes uitgezet van 8, 14 en 30 kilometer afstand. 

  Reserveer hier je startbewijs

  De Montferland Trail is een Natuur Trail van Natuurmonumenten en MudSweatTrails, een serie trailruns van het hoogste niveau.

  Trailrunnen in de natuur

  Wat is er mooier dan hardlopen door de natuur? De Montferland Trail zou de Montferland Trail niet zijn zonder het afwisselende decor van Montferland. De boswachters van Natuurmonumenten houden dit gebied in topconditie, met ruimte voor mens en dier. Je kunt de natuur steunen door als deelnemer aan de Montferland Trail een vrijwillige bijdrage te doen aan Natuurmonumenten.

  Red onze insecten

  Dit jaar besteedt Natuurmonumenten extra aandacht aan insecten. Het gaat namelijk slecht met onze insecten, in 30 jaar tijd is 76% van de insecten verdwenen. Insecten zijn onmisbaar als bestuiver van planten, bodemverbeteraar en voedsel voor andere dieren. Als de insecten verdwijnen, verdwijnen ook de andere dieren en planten uit ons landschap. Daarom zet Natuurmonumenten zich in voor de insecten. Door de akkers van Montferland op biologische wijze te bebouwen zijn ze bijzonder rijk aan akkerkruiden en insecten. Help je ook mee? Alle donaties aan de Montferland Trail gaan naar de insecten. Met jouw bijdrage gaan we de insecten in Nederland redden.

  Doe mee en steun de natuur

  Montferland Trail in Braamt

  za. 15 sep. 2018 - 10:00