natuurgebied

Brunssummerheide

Vrijwilligerswerk

Werken voor Natuurmonumenten is leuk, leerzaam en kent vele mogelijkheden. Je kunt samenwerken met de boswachter, uitleg geven tijdens excursies voor jong en oud en je kunt meehelpen in het bezoekerscentrum. Dit zijn slechts enkele van mogelijkheden! We zijn ook steeds meer op zoek naar de manier hoe we vrijwilligers in kunnen zetten. Houd daarom de website goed in de gaten of vraag eens naar de mogelijkheden bij het bezoekerscentrum. 

Vrijwilligersteam voor Brunssummerheide

Samen met andere vrijwilligers werk je voor Natuurmonumenten aan het uitbreiden van het heidegebied. Help mee om de Brunssummerheide te verbeteren!

Op dit moment zijn we direct op zoek naar:

Mooi voorbeeld voor bedrijven

Een bedrijf of grote groep familie/vrienden kunnen incidenteel meehelpen met een groot project. Bel of mail voor de mogelijkheden naar het bezoekerscentrum.

Zo pakte een paar jaar geleden het bedrijfsteam van Alpheios uit Heerlen twee grote klussen aan op de Brunssummerheide. Ze waren met zo’n 50 mensen aanwezig.

De ene helft van de medewerkers uit Nederland en België hebben onder leiding van Jo van den Heuvel dennetjes getrokken uit de heide. De andere medewerkers zijn onder leiding van José Hermens vuil gaan opruimen. Natuurmonumenten is Alpheios dan ook dankbaar voor haar inzet.

Zet je in als vrijwilliger, kijk op de landelijke pagina voor alle mogelijkheden.

word nu lid