natuurgebied

Buurserzand

Buurserzand

Vergaderen in De Wakel

Inspiratie opdoen op een unieke locatie midden in de mooie natuur van Twente. Dat is vergaderen bij De Wakel in het Buurserzand bij Haaksbergen. Vanuit de vergaderruimte kijkt u prachtig uit over het bijzondere landschap van het Buurserzand.

De Wakel BuurserzandFotograaf: Eric Brinkhorst

Faciliteiten

De vergaderruimte in De Wakel biedt plaats aan 12 personen. Een presentatiescherm, flip-over en Wi-Fi staan standaard tot uw beschikking. Thee en koffie zijn inclusief (op basis van zelfverzorging). Uw lunch of diner kunnen wij op maat laten leveren door horecabedrijven uit de omgeving. Als het weer het toelaat kan er buiten aan picknicktafels gegeten worden. De vergaderruimte is via een trap bereikbaar.

Ontdek het Buurserzand

Combineer het vergaderen met een mooie wandeling door het Buurserzand. Ook is het mogelijk om een GPS-, step-, ATB- of fietstocht bij te boeken. Of steek een dagdeel de handen uit de mouwen. De boswachter neemt u graag mee in dit prachtige natuurgebied! 

Tarieven

  • dagdeel € 175,00
  • gehele dag € 300,00
  • lunch vanaf € 12,50 p.p.

Adres

De Wakel Buurserzand
Stendermolenweg 9
7481 PR Haaksbergen
T (053) 428 15 27

Voor meer informatie of reserveren: twente [at] natuurmonumenten [dot] nl

Vergaderen in Twente

Natuurmonumenten heeft twee unieke vergaderlocaties in Twente. Op landgoed Egheria bij Oldenzaal kunt u vergaderen in een monumentale hooischuur. 

Lees meer over De Hooischuur

 

word nu lid