Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Op pad met kinderen

Junior boswachtercursus B

Junior boswachtercursus B

Waar

Dal van de Ruiten Aa

Vertrekpunt

Gasterij Natuurlijk Smeerling

Smeerling 159591 TX Onstwedde

Kosten
Kinderen
  • Normaal€ 8,00
  • Ledenprijs€ 5,00
  • € 5,00

Uitverkocht

Activiteit

Junior boswachtercursus B

Samen op pad

Altijd al willen weten wat een boswachter allemaal doet? Ga tijdens deze cursus mee op pad met de boswachter en ontdek de geheimen van de natuur. Deze boswachtercursus bestaat uit drie onderdelen, A, B, en C.

Onderwaterwereld

Tijdens deze boswachtercursus ga je samen met de boswachter het onderwaterleven ontdekken van het Dal van de Ruiten Aa. Welke beestjes leven er allemaal onderwater? En wat voor soorten plantjes? Bewapend met een schepnet, een loeppotje en natuurlijk de kennis van de boswachter ga je samen aan de slag.

Gasterij Natuurlijk Smeerling

Na afloop staat er voor de jonge boswachters in spé een glas ranja met wat lekkers klaar in Gasterij Natuurlijk Smeerling. Heb je de smaak te pakken gekregen? Ga dan door met de junior boswachters cursus C. 

logo